El CPA Olot voldria el retorn de les patinadores lesionades per fer el xou complet en els propers campionats

La millor execució del ball ‘No em tallis les ales’ del CPA Olot va arribar al Campionat estatal, malgrat les complicacions que ha hagut d’afrontar l’equip per defensar la coreografia en l’última competició. Les lesions de Vicky Prat i Laura Fusté van obligar a reincorporar Eli Prat en la dinàmica d’equip, i a modificar el disc, passant de 22 a 20 patinadores en pista. Malgrat aquests contratemps, l’esforç de les patinadores va donar els seus fruits.

Mireia Cruz, Patinadora del CPA Olot: “Teníem moltes ganes que sortissin les coses bé. És important que hi surtin després de l’esforç i les ganes que hi havíem posat en hores d’entrenament. La posició era secundària, però calia fer un ball net per veure que el nostre treball donava fruits”

Però de cara a l’Europeu, que es disputarà a Reggio Emilia del 2 al 4 de maig, el CPA Olot encara no sap quina serà versió del xou defensarà. Laura Fusté pot estar recuperada, i Ricard Planiol i Ester Fàbrega hauran de decidir si hi competiran amb la coreografia original pensada per a 22 patinadores o amb la reduïda de 20 components.

Abril Canudas, Patinadora del CPA Olot: “No sabem encara com ho farem: vam decidir fer un ball de 20, perquè les execucions són més fàcils essent parelles, i per tant, quan torni la Laura haurem de pensar si canviem l’Eli Prat, que aquest any només participava en competicions individuals, o si buscarem una 22a patinadora”

Les patinadores saben que l’última versió ha donat bones sensacions, però prefereixen poder comptar amb tothom en les properes cites competitives.

Abril Canudas, Patinadora del CPA Olot: “Quan som 20 a la pista ens sentim petites, tot i que som conscients del nostre bon paper. Però ens va faltar la participació de la Vicky Prat i la Laura Fusté, i tindríem ganes de tornar a fer la coreografia totes”

En tot cas, queda poc més d’un mes per prendre la primera decisió, abans no es disputi el Campionat Europeu d’Itàlia.