El pintor olotí Lluís Juanola exposa les seves obres a l’espai d’Àmbit Sant Lluc

Aquests dies a la sala d’exposicions de l’associació Àmbit Sant Lluc, es pot veure una mostra de l’obra de Lluís Juanola, un pintor de llarga trajectòria que no exposava des de feia molt de temps. La mostra, que es pot veure a fins el 14 d’abril, constitueix una oportunitat per contemplar l’art d’aquest pintor olotí.

Teulats d’Olot pintats a l’oli, figures d’una època més acadèmica o paisatges que donen fe de la bona relació del pintor amb els espais oberts. Amics de Lluís Juanola l’han convençut per treure del seu estudi tres dels seus motius pictòrics, després d’anys sense exposar, fruït d’una necessitat intimista d’expressar l’art.

Lluís Juanola, pintor: “El meu estudi el tenia al carrer dels sastres i em vaig obsessionar amb els teulats que veia des de casa que són aquests. Després també hi ha les figures que tinc allà, que moltes són figures d’estudi corresponents amb una època una mica més acadèmica. Tinc algunes aquarel·les i després també tinc paisatges. Sempre m’ha agradat molt sentir la naturalesa i estar més present a l’espai i no pas pintar al taller. Diuen la gent que hi entén que sóc constructivista, però jo no tinc pas aquesta pretenció. Com deia en Joaquim Mir, jo pinto i prou. El motiu sempre ha estat una cosa secundària, ha esta el que tinc al davant i intentar representar-ho tal com ho veig, perquè un sol tema es pot fer de matí, tarda, migdia i vespre. L’excusa és qualsevol tema per pintar-lo”

La mostra, que es va inaugurar el passat 2 de març, es podrà veure fins el 14 d’abril a la sala d’exposicions d’Àmbit Sant Lluc, al número 53 del Firal d’Olot, els dissabtes i els divendres i els dissabtes, també a hores convingudes entre setmana sí alguna persona o grup comunica el seu interès.