Genís Grau comença una nova temporada amb l’objectiu de classificar-se per la Copa del Món de Banyoles

A pocs dies perquè comenci la temporada, Genís Grau ens explica com ha anat la temporada i quins són els objectius del nou curs. Superats els problemes al genoll, el triatleta castellfollitenc encara la temporada amb moltes ganes i amb la mirada posada a Banyoles: on es disputarà una de les proves de la Copa del Món.


Falten pocs dies perquè el triatleta castellfollitecnc Genis Grau enceti una nova temporada, i ho fa en les millor condicions possibles, havent pogut fer una pretemporada sense lesions, que no l’havien deixat començar amb bon peu els primers mesos dels darrers anys.

Genís Grau, triatleta:”Aquesta temporada molt millor que l’any passat perquè he pogut fer una pretemporada molt bona. L’any passat vaig estar lesionat i no vaig poder començar bé l’any. Aquest any en canvi vinc de fer una molt bona pretemporada, amb molt volum.”

Molt volum i molts quilòmetres els que ha pogut fer Grau en els últims dos mesos, per començar una temporada carregada de reptes, que l’haurien de poder portar, segons explica el mateix triatleta, a la Copa del Món de Banyoles. Per poder-hi ser, però, ho haurà de fer bé des de ben aviat.

Genís Grau, triatleta:”D’aquí dos setmaens faig la Copa d‘Euorpa de Huelva i després al cap de dos més la Copa d’Europa de Melilla que servirien de classificació per la Copa del Món de Madrid. I l’objectiu més gran és classificar-me per la Copa del Món de Banyoles a finals de setembre.”

Cada any que passa Grau va fent salts en la seva trajectòria esportiva. La temporada passada va aconseguir la seva primera victòria internacional al Triatló d’Agadir, al Marroc, i es va imposar en el Campionat d’Espanya d’esprint disputat a Banyoles, on espera tornar-hi a finals de setembre, la qual cosa voldrà dir que la temporada haurà anat bé.