Invertiran 50.000 euros a millorar el ferm de l’Avinguda Sant Jordi d’Olot

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olot ha aprovat la contractació d’unes obres d’urgència per millorar el paviment de l’Avinguda Sant Jordi. A l’espera del pla de pacificació per aquesta via que es va anunciar a llarg termini, ara s’ invertiran 50.000 euros en la reparació del ferm. Els treballs es finançaran amb fons propis del consistori a l’espera de la subvenció que s’ha sol·licitat al Departament de Territori de la Generalitat.

Josep Maria Corominas, Alcalde d’Olot: Es tracta de tapar els forats. L’última vegada vam fer això i una altra capa superficial que es pot fer quan sigui necessari i ha durat quatre anys. La idea és seguir treballant en el projecte gran, que suposaria aixecar el ferm, fer-lo tot de nou i acompanyar-lo de mesures de contenció per a les molèsties dels veïns.

El batlle olotí assegura que aquest pas endavant és el resultat de la feina feta en els darrers mesos. També ha celebrat la creació del moviment veïnal “No és un vial, és un carrer” i els ha convidat a treballar conjuntament per reivindicar la variant.

Josep Maria Corominas, Alcalde d’Olot: Ens interessa molt que surti qualsevol mena de moviment ciutadà, ens dóna força fins i tot per reclamar a altres nivells de l’administració. Els hi demanem que treballin amb nosaltres.

La voluntat és que les obres al vial es completin durant aquest mes de març. Corominas ha demanat paciència als olotins per les molèsties que comportarà l’actuació a nivell de mobilitat. Tot i així ha confirmat que no es tallarà completament l’avinguda.