Santa Pau adquireix una finca per fer-hi un centre per a la gent gran i entitats

L’equip de govern de Santa Pau treballa per tenir un equipament destinat als avis i les associacions del municipi. Estaria situat a l’antiga finca de Can Torra, al costat de l’edifici de Sant Roc, que és municipal i actualment funciona com a espai per a diverses entitats. L’Ajuntament va tancar fa uns mesos la compra de l’edifici amb la intenció d’ubicar-hi un centre de serveis per a la gent gran del poble però també vol que tingui altres utilitats de caire social.

Pep Companys, Alcalde de Santa Pau: Sí que tenim clar que una part d’aquest equipament hauria de destinar-se a centre de dia però queden tres terceres parts que podrien tenir altres usos. Per entitats, espai per joves, entitats, coworking… tenim idees i hem de parlar amb les entitats. És un projecte molt interessant i que ens fa especial il·lusió.

El consistori santapauenc iniciarà un procés per concretar, juntament amb les entitats i els veïns del poble, quins usos pot tenir l’espai.

Pep Companys – Alcalde de Santa Pau: Tindrem un gran equipament de molts metres quadrats que haurem de posar a disposició del municipi. En els propers dies ens agradaria parlar d’una manera participativa amb veïns i entitats per pensar una mica què volem que sigui aquest equipament.

La compra de la finca de Can Torra va tancar-se al novembre per un preu de 265.000 euros. Juntament amb l’edifici de l’antic hospital de Sant Roc, pot ser clau per a l’activitat social del municipi de cara al futur.