El col·lectiu jove GreenLights convoca una concentració davant l’Ajuntament d’Olot per seguir conscienciant sobre el canvi climàtic

Després d’assistir el passat 21 de febrer a la Cimera Jove pel Medi Ambient d’ECOUNESCO a Irlanda anomenada ‘No time to waste’, el col·lectiu garrotxí GreenLights ha posat en marxa un seguit d’accions i trobades per tal de seguir conscienciant a la població sobre la importància de reduir l’impacte del canvi climàtic.


Els joves van convocar el passat divendres una concentració davant l’Ajuntament d’Olot on van llegir un manifest i van convidar a tots els assistents a seguir els seus passos i a unir-se a la causa. La primera acció que duran a terme serà el proper divendres 22 de març al Núria Social, serà un acte obert per tal de compartir experiències i opinions. La intenció del grup és que aquestes trobades continuïn regularment, de la mateixa manera que les concentracions davant el consistori, previstes per cada divendres a les cinc de la tarda. L’objectiu és aconseguir formar un grup nombrós i consolidat de membres interessats en la lluita contra el canvi climàtic i conscienciar a la major part de la població possible.

Georgina Orero: “Volem aconseguir i continuar que cada divendres segueixi venint gent aquí, quedarem cada divendres a les cinc per anar formant grup, anar formant gent i trobant noves opinions”

Cesc Tresserras: “I a part d’això, intentar conscienciar a la major de persones perquè es pugui fer un bon canvi”

GreenLights compta amb el suport del col·lectiu Resilience Earth, el Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Institut Municipal, que van fer possible la seva assistència a la passada cimera celebrada a Irlanda i també ho faran a la propera que es durà a terme el mes de maig, la Cerimònia per a Joves Ambientalistes organitzada per ECOUNESCO, on presentaran el seu projecte.

Cesc Tresserras: “Tothom qui vulgui participar en aquest moviment està completament convidat a ajudar-nos a nosaltres i a tota la nostra ciutat en general, per intentar reduir aquest canvi climàtic que estem patint actualment”

El col·lectiu convida a tots aquells interessats a unir-se a la causa i formar part activa del moviment. El seu contacte directe és via la plataforma Instagram, on es poden trobar pel nom @green_lights o el correu electrònic greenlightsgarrotxa@gmail.com

x