La selecció espanyola absoluta d’hoquei patins convoca per primera vegada al garrotxí Marc Julià

El garrotxí Marc Julià ha estat convocat per primera vegada amb la selecció espanyola absoluta d’hoquei patins. Actualment al Reus Deportiu, Julià disputarà la Copa de les Nacions a Suïssa, un torneig amistós on el garrotxí intentarà guanyar-se un lloc al combinat d’Alejandro Domínguez pels World Roller Games de Barcelona.

El proper 20 i 21 d’abril es disputarà la Copa de les Nacions d’hoquei patins de Montreux, a Suïssa. Allà, el garrotxí Marc Julià hi viurà la seva estrena com a integrant de la selecció espanyola absoluta d’hoquei, que l’ha convocat per primera vegada. Després de passar per la sub17, la sub20 i la sub23, ara Julià formarà part del combinat d’Alejandro Domínguez, després d’una temporada on es troba entre el top5 de màxims golejadors de l’OK Lliga, d’assistències i d’efectivitat en faltes directes.

Marc Julià, jugador del Reus Deportiu d’hoquei patins: “Ara ha vingut tot de cop: el Reus i la primera convocatòria amb la selecció espanyola. Si m’han convocat per primer cop, en part és pel treball que fem amb el Reus Deportiu tot l’equip, i per tant és d’agrair.”

La Copa de les Nacions de Montreux és la competició amistosa d’hoquei patins més antiga del món. Julià espera fer-hi un bon paper per entrar en els plans de Domínguez: tot i que considera que el tècnic té un equip força definit, espera complicar-li l’elecció de cara als World Roller Games que es disputen a l’estiu a Barcelona.

Marc Julià, jugador del Reus Deportiu d’hoquei patins: “És una preparació pels Roller Games, i crec que dels convocats com a molt un podrà anar convocat per aquest campionat, perquè el tècnic espanyol Alejandro Domínguez té el combinat gairebé fet. Per tant, intentarem posar-li les coses difícils i que també ens tingui en compte.”

Tot i les dificultats per entrar en el combinat, la convocatòria del seleccionador per a Montreux reuneix molts jugadors joves de nivell que poden arribar a tenir en un futur una llarga projecció dins el combinat estatal.