L’entrenador del Besalú Manel Puigvert es retrobarà aquest cap de setmana amb el Camprodon, que va dirigir 14 temporades

Al futbol amateur, aquesta jornada hi haurà el retrobament entre el tècnic del Besalú Manel Puigvert i el Camprodon, l’equip que va dirigir durant catorze temporades. Els dos clubs es troben en una situació crítica a la Segona Catalana, però l’entrenador garrotxí espera que els besaluencs mantinguin la bona dinàmica de les darreres setmanes.

Només tres punts els separen a la classificació, i per tant, el partit que es viurà a Besalú dissabte serà molt intens. Els besaluencs reben el Camprodon, a partir de les quatre de la tarda, immersos tots dos en la lluita per escapar del descens de categoria. L’enfrontament serà especial sobretot per al tècnic Manel Puigvert: el garrotxí, actualment a les files del Besalú, es retroba amb el seu exequip, que va entrenar durant catorze temporades fins el curs passat. Llavors, els ripollesos van creure convenient arrencar un projecte nou.

Manel Puigvert, entrenador del Club Esportiu Besalú: “No contemplava jugar contra el Camprodon aquest any, però la situació del Besalú era crítica i em van venir a buscar. Evidentment, hi mantinc bones amistats. Recordo la meva etapa al Camprodon amb molt de gust.”

La dinàmica del Besalú sota les ordres de Manel Puigvert és positiva: en quatre jornades acumula dues victòries, un empat i una derrota. El tècnic coneix bé el rival, a qui espera superar dissabte.

Manel Puigvert, entrenador del Club Esportiu Besalú: “Espero un Camprodon que s’associa molt bé amb la pilota. Coneixent moltíssim els seus jugadors, intentarem contrarrestar les seves qualitats.”

Pel que fa als altres partits de la jornada, el Bosc de Tosca espera seguir el ritme dels de dalt en la seva visita diumenge a la Marca de l’Ham; el Santa Pau rep el Cassà dissabte a dos quarts de cinc, en un enfrontament on necessita tres punts que li donin aire; i el Sant Jaume juga a casa contra el Tossa dissabte a les quatre.

x