L’Olot busca una victòria contra l’Ontinyent que li pogués obrir les portes de la permanència a la Segona B

La Unió Esportiva Olot rebrà aquest diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda l’Ontinyent, situat a la zona de descens. Raúl Garrido qualifica el partit com el més important de la temporada, ja que és el que pot donar a l’equip, pràcticament la permanència.


La UE Olot afronta aquest diumenge un dels partits més importants de la temporada, segons el tècnic Raúl Garrido ja que, en cas de guanyar, s’assegurarien pràcticament la permanència: l’objectiu a principi de temporada, i això a nou jornades d’acabar la lliga.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “És el partit més important de tota la temporada; si guanyem hauríem aconseguit virtualment l’objectiu més important, i ens permetria pensar en altres aspectes esportius.”

Al seu davant hi tindrà l’Ontinyent, un equip en una situació complicada i que encara cada partit com una final, per tal de sortir del descens. Un equip carregat de veterans, molt físic i bo a pilota parada, però també amb la baixa de Juanan, un dels jugadors destacats d’aquest grup tercer.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Un futbol directe, de transicions ràpides amb pilota aturada.”

L’Ontinyent no ha guanyat cap dels últims tres partits, tot i que la setmana passada va treure un punt al camp de líder. En el partit de la primera volta el matx va acabar en empat a zero.

Garrido encara aquest tram de la temporada amb una mala, però a la vegada molt bona notícia, com és el fet de tenir disponibles setmana rere setmana la totalitat de la seva plantilla.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Ara estem tots a un nivell molt alt. És molt difícil decidir. N’he de deixar un fora del camp i tothom està a un gran moment esportiu.”

Diumenge sortirem de dubtes, a partir de dos quarts de cinc de la tarda.