La participació del cercle Marboleny serà un dels atractius de la Fira tèxtil de Sant Josep de Sant Jaume de Llierca

Un any més torna la Fira de Sant Josep a Sant Jaume de Llierca, una fira tèxtil que ofereix un seguit d’activitats durant tota la jornada i parades a la plaça i al centre cívic on poder comprar material i aprendre tècniques de la mà de les puntaires del municipi.

Lourdes Barris, Regidora Cultura Aj. Sant Jaume de Llierca: “Com cada any tenim la trobada de puntaires al centre cívic a partir de les 10 del matí fins al migdia, i després també tenim durant tot el dia l’exposició de patchwork, que ja fa bastants anys que participa a la fira i serà a l’Ajuntament amb una exposició i un concurs que fan amb el tema dels animals”

Enguany s’ha intentat fer una fira com les que es feien fa uns anys,  concentrant les activitats al centre cívic i oferint també parades d’artesania, alimentació i una trobada cultural amb una mostra de danses tradicionals. La novetat d’enguany és l’actuació de Marboleny, fent una ruta i animant els carrers del municipi. D’altra banda, també es duran a terme una mostra de cotxes antics i un ball de la faràndula. I s’oferiran diversos tallers tèxtils per tots aquells interessats en aprendre les tècniques més tradicionals.

Lourdes Barris, Regidora Cultura Aj. Sant Jaume de Llierca: “Punt de la Coma ens vindrà a fer dos tallers, un de brodat i després un altre de decoupage. I després tindrem l’Aurora que treballa amb el material de pelfa, que ens farà un pàmpol per una làmpada”

Durant el matí hi haurà inflables pels més petits, al migdia una arrossada popular i a la tarda sardanes, a banda de l’actuació del grup el Pot Petit a les cinc de la tarda i un ball al centre cívic a les sis.

x