El CE Besalú surt derrotat del duel contra la UE Camprodon (0-1)

El Besalú va perdre dissabte contra el Camprodon per 0-1. Tot i que els locals van jugar amb un home més gran part del partit per expulsió del porter rival Grabalosa, el Camprodon va ser qui va desequilibrar el marcador amb un gol de Galceran. Els garrotxins van tenir de nombroses ocasions per empatar, però el porter suplent visitant Torres es va erigir com la gran figura del matx.

Besalú va viure un partit intens dissabte: els locals rebien el Camprodon, en un matx amb diferents punts d’interès. Un dels més destacats era el retrobament entre Manel Puigvert, actual tècnic blanc-i-verd, amb l’equip ripollès, que havia dirigit durant 14 temporades. I al Besalú se li va posar el partit de cara ben aviat: al minut 7, el porter visitant Sergi Grabalosa va desviar un xut amb les mans fora de l’àrea. L’àrbitre no s’ho va pensar i va ensenyar la targeta vermella al jugador camprodoní. Però amb un home més, el Besalú no va poder materialitzar la seva superioritat, i els ripollesos van resistir bé els atacs locals. Després del descans, arribava la sorpresa: al 51, Galceran va avançar els visitants, aprofitant una pilota morta dins de l’àrea, marcant sense oposició. El 0 a 1 va motivar als besaluencs a abocar-se a la porteria rival, però va emergir una nova figura: el porter suplent del Camprodon Àlex Torres, que va fer la porteria petita cada vegada que els de Manel Puigvert tenien una oportunitat. Tot i les ocasions clares de gol de què va disposar el Besalú, les bones aturades de Torres van permetre que el Camprodon s’endugués la victòria.

 

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: “Sembla que tinguem un malefici a casa. Veníem d’una victòria i volíem reafirmar aquesta recuperació. Hem fet un pas enrere. La veritat és que l’equip ho ha intentat, tot i jugar amb 11 pràcticament tot el partit i ells amb 10, i hem tingut moltes ocasions. Al final, el porter ha estat molt encertat”.

Rafa Domínguez, entrenador UE Camprodon: “Una victòria importantíssima. L’equip s’ha buidat, ha treballat bé i té la recompensa dels tres punts, que és el que necessitàvem després d’empatar a casa la setmana passada. Felicitar l’equip per la feina ben feta. És cert que han tingut ocasions, però nosaltres també hem fet alguna contra important. Hem hagut de lluitar contra moltes coses, i al final ens hem emportat els tres punts que són molt importants”.

El Besalú desaprofita d’aquesta manera una bona oportunitat per escalar posicions i implicar més equips en la lluita per evitar el descens. Abans del partit, tenia el Camprodon a tres punts, però la victòria dels ripollesos fa que els de Rafa Domínguez s’allunyin del perill.

 

 

x