El Club Vòlei Olot aconsegueix superar el líder, el Club Vòlei Encamp (3-1)

El Club Vòlei Olot va superar aquest dissabte a la tarda el Club Vòlei Encamp amb contundència. Els olotins van perdre el primer set, però van remuntar per acabar emportant-se el duel per 3-1.

El Pavelló d’Esports d’Olot va ser l’escenari d’un gran partit. El Club Vòlei Olot s’enfrontava al líder de la Primera Divisió, el CV Encamp. Els olotins van jugar un gran paper i es van endur el partit per 3-1. El matx va començar de cara per al conjunt visitant i es va endur el primer set per 19-25. L’Olot va reaccionar i va aconseguir empatar el partit guanyant el segon set per 25-23.

Nadir Carroum, jugador CV Olot: “Hem aconseguit treure tres punts als primers, als líders. Ha estat una sensació inigualable. Ens ho hem passat molt bé dins el camp. Gràcies a una afició que ha estat des del principi fins al final animant i fent un gran paper”.

 

José García, entrenador CV Encamp: “Han treballat molt bé el seu bloqueig defensa. Han sigut millors a partir del segon set en gairebé tots els aspectes del joc. Res a dir. Molt bon treball de l’Olot. Nosaltres ara, a millorar”.

El conjunt olotí va continuar amb la dinàmica positiva del partit i es va avançar al marcador amb la victòria per 25-22. Els líders no van tenir la capacitat d’empatar el partit i l’Olot va saber defensar la victòria. El quart i últim set va ser per als locals, amb un 25-19.

L’Olot s’enfrontarà al CV San Roque Batán en la pròxima jornada. Els olotins van perdre contra els canaris a l’anada per 3-2, però asseguren tenir moltes ganes per aconseguir els tres punts aquesta vegada.

Deixa un comentari