Cap gol i molta polèmica en el duel entre UE Olot i Ontinyent CF (0-0)

Empat a zero entre la Unió Esportiva Olot i l’Ontinyent aquest diumenge en un partit amb dues accions molt discutides que haurien pogut decantar el matx en favor dels locals, després d’unes suposades mans dintre l’àrea i un gol anul·lat en fora de joc molt discutit pels jugadors i l’afició. L’Ontinyent es va replegar des dels primers minuts i se’n va acabar anant amb un punt sota el braç.


Molta fressa i pocs gols en el duel entre la Unió Esportiva Olot i l’Ontinyent aquest diumenge. El tancament de l’equip rival a la seva àrea des dels primers minuts i dues jugades polèmiques podrien ser el resum d’un partit que va merèixer guanyar, i de llarg, l’equip de Raúl Garrido, però l’equip visitant es va acabar enduent el punt que havia vingut a buscar.

La primera part va trasncòrrer sense ocasions clares, tret d’una arribada perillosa d’Hector Simon i les constants arribades d’Alfredo, desequilibrant de nou, entrant més pel mig i no pas per les bandes.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Costa molt quan un equip està replegat i està molt ben ordenat. Però la segona part del nostre equip ha sigut immensa, per a mi un espectacle de joc.”

A la segona part els jugadors de Raúl Garrido van posar una marxa més i l’Ontinyent ho va notar, i és que ben bé es podria dir que pràcticament no van passar ni del mig del camp. De fet  Ginard va poder veure el joc del seu equip gairebé des de mig del camp en alguns moments. Héctor Simon va poder marcar de vaselina però el porter visitant va estar molt atent. També ho va intentar Alfredo, des de fora a l’àrea. La més clara de totes, segurament la de Barnils.

El partit, però, s’escalfaria als últims minuts de partit, amb dues accions que podien haver donat la victòria als locals. Primerament, unes suposades mans dintre l’àrea i que l’àrbitre no va veure i, més tard, un gol anul·lat a Marc Cosme, en fora de joc segons va indicar l’àrbitre assistent.

Vicente Parras, entrenador de l’Ontinyent CF: “Per a nosaltres aquest punt és de glòria. Treure un punt de fora de casa en la situació en què ens trobem, i a més en un camp tant difícil com el de l’Olot, i la bona dinàmica i bon joc que despleguen… Per a nosaltres el punt és molt valuós. El penal no sé de quin es tracta i el gol anul·lat, ara veient la imatges, sembla ser que està bastant en línia. Si les imatges diuen una cosa no diré el contrari.”

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Mala sort, no. Nosaltres ho hem fet tot per guanyar el partit i hi ha una jugada molt clara, un gol anul·lat que és gol claríssim. El gol l’hem fet, però no sé per què no ens l’han donat vàlid. Ara portaríem 42 punts.”

Marc Cosme, jugador UE Olot: “Des d’un primer moment la sensació que tenia, sense estar 100% segur, era que jo havia vist gol legal.”

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Què li sobra a l’equip? Li sobra futbol, per tots costats; li sobren ocasions…”

Amb aquest punt la Unió Esportiva Olot queda setena a la lliga i suma la desena jornada consecutiva sense perdre a casa, on no perden des del 21 d’octubre. La setmana que ve visitaran el Rico Pérez per enfrontar-se a l’Hércules.

Deixa un comentari