Cap dels quatre equips garrotxins de Segona Catalana no aconsegueix guanyar aquesta jornada

A la Segona Catalana la jornada ha estat nefasta per als equips garrotxins. El duel més destacat era el que enfrontava Besalú i Camprodon, que va tenir de tot i va acabar 0 a 1 a favor dels visitants. En altres esports, el Garrotxa Banyoles va acabar la temporada amb victòria i el Vòlei Olot va donar una alegria a la seva afició derrotant el líder Encamp.


Alguns esports encaren el tram final de les seves lligues i comencen a acomiadar-se amb alegries dels seguidors fidels que els han seguit al llarg de la temporada regular. És el cas del Garrotxa Banyoles de Rugbi, que malgrat que disputarà encara alguns partits, dissabte abaixava la persiana a la Divisió d’Honor amb bon balanç. Els garrotxins mantenen la categoria i per fi aquest curs han aconseguit victòries en la fase final, l’última contra el Castelldefels, a qui van superar per 43 a 14. En total, han guanyat dos partits i n’han sumat un altre per incompareixença del rival. En Vòlei, el sènior masculí de l’Olot també s’apropa al final de la Primera Divisió Estatal, i abans d’encarar l’últim partit al pavelló dissabte vinent, els de Miquel Roca van donar una alegria a l’afició sorprenent el líder Encamp per 3 a 1. Tot i arrencar malament el partit, mica en mica els olotins van anar minant la moral dels andorrans, que per primer cop no van sumar cap punt a la classificació. En futbol, en canvi, s’ha viscut una mala jornada a la Segona Catalana, on només el Bosc de Tosca va sumar un punt al camp de la Marca de l’Ham. El partit més interessant es va viure a Besalú, on els locals rebien el Camprodon: era el retrobament de Manel Puigvert amb els visitants després de 14 temporades dirigint-los. I el matx es va posar de cara ben aviat per als besaluencs amb l’expulsió del porter rival Grabolosa al minut 7. Però el suplent, Àlex Torres, es va erigir com la gran figura del partit aturant cada oportunitat local. Al final, Galceran va marcar el gol de la victòria camprodonina al minut 51 de joc. Per la seva banda, el Santa Pau va caure per 1 a 2 contra el Cassà, i el Sant Jaume va perdre 0 a 3 contra el Tossa.

Deixa un comentari