Cinc autobusos van sortir de la Garrotxa per participar a la manifestació de Madrid pel dret d’autodeterminació

Quatre autocars van sortir la matinada de dissabte d’Olot, passant per la Vall d’en Bas, i un més des de la Vall d’Hostoles, per participar a la Manifestació de Madrid en contra del judici als líders independentistes i a favor del dret d’autodeterminació. En total, de Catalunya van sortir mig miler de busos, als quals s’han de sumari mig centenar d’autocars procedents d’altres punts de l’Estat. Ja a la capital de l’Estat, els garrotxins que van optar per anar en autobús van reunir-se amb d’altres que havien optat per traslladar-s’hi en cotxe particular, amb tren d’alta velocitat o a través d’agències de viatges. De la marxa, les seccions locals de l’ANC i Òmnium destaquen el civisme i el pacifisme demostrat un cop més a l’hora de fer ús del dret a manifestació, sense cap incident destacat ni cap destrossa del mobiliari i, segons les seccions locals de les entitats sobiranistes, fins i tot recollint en bosses el que pogués quedar al terra després del pas de la marxa.

x