Clara Peya tanca una edició del Festival El Mini on s’han omplert més del 80% de les localitats ofertades

Aquest diumenge es va tancar una nova edició del Festival El Mini, que ha omplert diversos escenaris de la ciutat des del passat dijous per oferir propostes musicals de molta qualitat i poc concorregudes en els circuits habituals. La organització valora positivament l’afluència de públic que ha tingut, que ronda entre el 80 i el 90% de l’aforament que s’ofertava.


Punt i final a una nova edició del Festival El Mini a Olot, que s’ha dut a terme des del dijous i fins a aquest diumenge en diversos escenaris de la ciutat, amb les actuacions de grups tant destacats com Ko Ko Mo i Ljubliana & The Seawolf, que van actuar al Torín, o Tory Sparcs, en un dels concerts d’estar per casa.

Àngel Prat, coorganitzador del Festival El Mini: “Ha anat fantàstic. Des de dijous fins avui, els concerts han anat perfectes; una qualitat musical molt bona, i la resposta del públic també ha estat molt bona.”

Una de les actuacions més esperades, però, era la de la pianista i compositora palafrugellenca Clara Peya, que va meravellar aquest diumenge a la tarda el públic que omplia la Sala El Torín, per presentar els seus temes de deconstrucció de l’amor romàntic, establert en el marc del sistema capitalista i la societat patriarcal en la que vivim.

Àngel Prat, organitzador Festival El Mini: “La qualitat musical de la Clara Peya per a nosaltres és un deu.”

Clara Peya, pianista i compositora: “És una barreja de molts llenguatges i de tot el que he anat escoltant, i com que m’agraden molts tipus de música, en faig una barreja. Em sembla fantàstic que existeixin festivals com El Mini, i em sembla fantàstic un festival on hi hagi paritat a la programació i facin propostes arriscades i diferents.”

Segons l’organització, enguany la rebuda d’El Mini ha estat més que bona, ja que els diversos aforaments que s’ofertaven s’han omplert en un 80 o un 90% .