El Garrotxa Emprèn comença ajudant als emprenedors a crear fórmules de negoci

Amb el mateix esperit que la Setmana de l’Emprenedoria però amb un nom nou, divendres es va donar el tret de sortida al Garrotxa Emprèn. Enguany s’allargarà dues setmanes i hi ha previstes en total gairebé una 30a d’activitats per a tots els públics. La inauguració enguany va anar a càrrec de Jordi Marín, que és expert en innovació, estratègia, tecnologia i gestió pública i va voler inspirar als futurs emprenedors i als empresaris a l’hora de trobar la seva fórmula de negoci.

INSERT Jordi Marín, European Country Manager de Computer Enterprises: “Pensa a crear la teva formula de negoci. És vàlid tant per a la gent que comença i que emprèn que pensa com crear un nou negoci, com per a aquella gent que ja té una empresa consolidada i el que vol és emprendre un nou model de negoci. Crec que és important també que les empreses no s’estanquin en el que fan. El món està canviant moltíssim i per tant és important començar a pensar en quins negocis de futur hi haurà”

A banda de la conferència inaugural, divendres també es va inaugurar l’exposició ‘Emprendre a la Garrotxa’, que es pot visitar durant tot el Garrotxa Emprèn al pati de l’Hospici. Explica els diferents serveis d’emprenedoria que ofereix Dinamig i dona a conèixer les empreses participants enguany als Premis 100% Emprenedors.

Deixa un comentari