Sant Joan les Fonts tanca els carnavals de la Garrotxa amb la 16a Rua de l’Amistat

La Garrotxa ha viscut els últims compassos del Carnaval aquest cap de setmana. Tortellà i Riudaura han celebrat festes de carnestoltes i Sant Joan les Fonts ha tancat els carnavals de la comarca amb la seva Rua de l’Amistat. No van faltar-hi el Rei i la Reina del Carnaval d’Olot.


El temps va acompanyar en una de les tardes més especials de l’any a Sant Joan les Fonts. Una desena de colles van desfilar dissabte a la tarda a la Rua de l’Amistat, en la setzena edició de l’últim carnaval del calendari garrotxí. Diverses carrosses i comparses de la Garrotxa i també de fora van voler acompanyar les dues colles amfitriones, els Estokats i la Santoanenca. Uns van omplir de gresca els carrers amb la seva proposta ‘Àngels caiguts’ i l’ingredient que mai falta, els paperets. Els altres, van mostrar a casa la proposta ‘La Màgia de l’Aigua’, reconeguda a la Costa Brava i a Olot. Així, amb una mostra de la bona relació que hi ha entre les penyes carnavalesques, va posar-se el punt i final a una festa que mou centenars de persones i que fa gaudir a petits i grans.

x