El CTT Olot fa entrega a Mans Unides 3.300 euros recollits arran de la campanya de les tasses solidàries

El Club Tennis Taula Olot va dur a terme aquest dilluns l’acte de cloenda de la campanya de les tasses solidàries, per ajudar a nens i nenes d’entre cinc i nou anys de Kete Krachi, a Ghana. Fins al moment han aconseguit vendre 3.300 de la 4.000 tasses que es van llençar en un principi, ajuntant 3.300 euros.


Hi ha vida més enllà de l’esport, i això ho tenen molt clar al Club Tennis Taula Olot, que aquest dilluns va fer l’acte de cloenda de la campanya de les tasses solidàries. Juntament amb Mans Unides, l’objectiu de la campanya era ajudar a un centenar i mig de nens i nenes d’entre cinc i nou anys de Kete Krachi, Ghana, en  la lluita contra la fam i fer possible l’escolarització d’aquests infants. De les 4.000 que es van proposar vendre n’han aconseguit col·locar 3.300 fins al moment, i esperen que en les properes setmanes es pugui assolir l’objectiu.

 Enric Llagostera, president CTT Olot: “Moltes vegades ens preguntaven: Té alguna contrapartida aquest tema? I la contrapartida és que te’n pots anar a adormir cada dia sabent que has aportat un granet de sorra a un lloc del món que potser no hi aniràs mai, però que podran escolaritzar-se gràcies a aquestes `petites iniciatives.”

L’aportació del CTT Olot, un total de 3.300 euros, ha servit bàsicament per millorar una escola que va començar amb una desena d’alumnes i que ara compta amb més de 300, a més d’unes instal·lacions decents.

 Joan Maria Palahí, delegat responsable Mans Unides a Girona: “Penseu que am aquest projecte que tenim en marxa tenim més de 300 persones educants-se. S’ha col·laborat en crear sis classes, la oficina de l’escola, una sala comunitària i uns lavabos.”

Les tasses es poden trobar en una vuitantena de comerços olotins o a les mateixes instal·lacions del CTT Olot, al Pavelló Municipal d’Esports.

x