La Federació Catalana de Futbol presentarà un pla de subvencions als clubs de futbol territorial amateur per ajudar la seva activitat

El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, ha estat entrevistat per Olot Televisió arran del partit que enfrontarà Catalunya i Veneçuela del proper dilluns 25 de març. Bonet va aclarir alguns detalls sobre el proper pla que implementarà la Federació per als clubs amateurs de futbol.

Jordi Bonet és el delegat gironí a la Federació Catalana de Futbol, i actualment ocupa la vicepresidència de l’ens, que aquests dies està immers en la promoció del partit Catalunya-Veneçuela: el retorn de la selecció catalana serà el proper dilluns 25 de març a les nou de la nit a Girona, amb una convocatòria que reunirà futbolistes de la talla de Gerard Piqué o Àlex Granell. Per a Bonet, el partit de la selecció adquireix un altre caire després dels acords arribats amb la Federació Espanyola.

Jordi Bonet, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol: “Si que hi hem fet un primer pas. Gràcies als acords amb la Federació Espanyola, hem aconseguit un partit en data FIFA oficial.”

La Federació, però, no s’atura, i segueix impulsant els seus plans de promoció del futbol base i amateur. En aquest darrer àmbit, els propers dies presentarà un pla d’ajudes pels equips sèniors territorials, que serviran per subvencionar algunes de les seves despeses.

Jordi Bonet, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol: “Els clubs de futbol que tinguin un equip a 2a, 3a o 4a Catalana rebran subvencions pels àrbitres, pel quilometratge, per número d’equips…on hi destinarem un milió d’euros a repartir als equips.”

Respecte a l’expresident federatiu Andreu Subies, que ha dimitit de les seves funcions amb la Federació Espanyola de Futbol per irregularitats amb la seva gestió com a president, Bonet posa les mans al foc per la innocència de Subies,i valora positivament la tasca de l’encausat al capdavant de la Federació Catalana.

x