La Perruqueria Canina Helen Gómez ofereix serveis molt diversos per cuidar el pèl i la pell de les mascotes

Fa només dos mesos que la Perruqueria Canina Helen Gómez va obrir les seves portes al Vial Sant Jordi número 166 d’Olot, però des de llavors ja ha aconseguit comptar amb un públic consolidat que confia en el seu servei per cuidar les seves mascotes.


Són diversos els serveis que l’especialista i propietària del negoci ofereix als seus clients, sempre comptant amb una formació completa sobre el sector i renovant-se contínuament.

Helen Gómez, perruquera canina: “El servei aquí és de rentar i tallar. Si tenen algun problema de pell primer ha de ser visitat per un veterinari, perquè jo no sóc veterinària però després si que ofereixo el servei de poder mantenir aquella pell ben hidratada. T’has d’anar actualitzant perquè cada dia surten races i n’hi ha moltes, races noves que no coneixes, i és molt important conèixer el tipus de pell que tenen i com s’ha de tractar. Si la pell està ben tractada, es veu reflectit en el pèl”

A banda de diversos serveis, també compta amb un públic variat, ja que són races i espècies molt diferents les que acudeixen a la perruqueria canina.

Helen Gómez, perruquera canina: “Venen des de gossos petits, gossos grans, gats, conills i algun conillet d’Índies també”

L’especialista té una llarga experiència en el sector i adverteix als propietaris de les mascotes sobre la importància de cuidar del seu pèl i la pell, tot i que recomana no rentar als animals si aquests no estan bruts ni fan mala olor.

Deixa un comentari