Masoliver i Beveland promouen un concert solidari d’Els Pets a Olot

Les empreses garrotxines Comercial Masoliver i Beveland compleixen 40 i 25 anys respectivament aquest 2019 i ho celebraran amb un doble concert d’Els Pets, amb un rerefons solidari: Els beneficis del bar es destinaran al projecte Invulnerables de Sor Lucia Caram. Avui s’han posat a la venda les entrades.


Vuit anys després d’aquest recordat concert dins les Festes del Tura, Els Pets tornen a la Garrotxa. El grup de Consantí farà parada al Teatre Principal d’Olot en la gira de presentació del seu últim disc, SOM, els dies 17 i 18 de maig.

Pep Berga, Regidor de Cultura Aj. Olot: Els Pets, com sabeu és un grup que fa molts anys que no actua a la nostra ciutat, que feina cinc anys que no treia cap treball i ara l’està presentant d’una manera estratègica i ben repartida.

L’actuació de la banda de Lluís Gavaldà a Olot l’esdeveniment solidari que promouen les empreses garrotxines Masoliver Grup i Bebeland com a celebració dels seus 40 i 25 anys respectivament. Els fons que es recullin amb el servei de bar es destinaran a una iniciativa contra la pobresa infantil, el programa Invulnerables, encapçalat per la monja Sor Lucía Caram.

Sandra Masoliver: Volíem fer quelcom per la ciutat i vam buscar un esdeveniment vinculat a l’oci i al tema cultural però arrelat a alguna cosa social. Vam conèixer Sor Lucía, que té un projecte que es diu Invulnerables, que el que pretén és acabar amb la pobresa infantil a Catalunya.

 

Sor Lucía Caram: El fet de voler fer una celebració i fer-la pensant en els que estan en una situació de més vulnerabilitat ens confirma i ens dona força per continuar. En l’ADN d’aquest projecte està la col·laboració público-privada, i el desig i la necessitat de construir un país fent una aposta pels nens i per la família.

Les entrades es poden comprar a partir d’avui a través dels canals habituals, el web d’Olot Cultura, Can Trincheria i la taquilla del Teatre Principal.