Sant Feliu de Pallerols convoca una reunió per informar de la propera obertura d’un centre de primera acollida

El proper dilluns a Sant Feliu de Pallerols es farà una reunió informativa sobre l’obertura al municipi d’un centre d’emergències per acollir adolescents i joves migrats que han arribat a Catalunya viatjant sols. Segons s’informa a la pàgina web de l’Ajuntament, la reunió serà dilluns 25 de març a 2/4 de nou del vespre a la Sala de Ca Les Hermanes i s’explicaran els motius de l’obertura del centre així com també es resoldran tots els dubtes i qüestions que tinguin els veïns i veïnes del poble. Aquest centre de primera acollida de Sant Feliu de Pallerols, que encara no s’ha obert, s’assimilarà als que els darrers mesos s’han posat en marxa arreu de Catalunya i també a la Garrotxa on a finals de l’any passat se’n van obrir en una Casa de Colònies de Maià de Montcal i en una altra entre Sant Ferriol i Sant Miquel de Campajor. En aquests centres s’ofereix acompanyament personalitzat als joves i es procura per la seva integració lingüística, social i laboral.