Sant Feliu de Pallerols presenta una diagnosi sobre el teixit social del poble

Sant Feliu de Pallerols ha elaborat durant l’últim any una diagnosi comunitària a través d’entrevistes amb entitats i veïns del poble. L’objectiu era analitzar com veuen el municipi i en què es pot millorar a nivell social.


A través del servei d’Atenció a la Comunitat del Consorci d’Acció Social a la Garrotxa Sant Feliu de Pallerols ha aprofundit en l’esperit pescallunes dels seus veïns. A partir d’entrevistes amb entitats i persones a títol personal s’ha elaborat una diagnosi comunitària per analitzar com viuen els santfeliuencs, com veuen el poble i quins reptes col·lectius caldrà afrontar en el futur.

Joan Casas, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: És un projecte molt i molt important, ho remarco. Perquè és una feina de participació en què a través del nostre tècnic comunitari portem la veu al poble, allò que la gent té més inquietud i la pròpia gent ens ho fa arribar.

Els resultats d’aquest treball participatiu, que tindrà continuïtat, serviran, per exemple, per donar suport a les associacions del municipi i posar facilitats per millorar l’activitat social de Sant Feliu de Pallerols.

x