El Planestiueja’t 2019 portarà el musical El Rey León a Les Planes d’Hostoles

A les Planes d’Hostoles ja es preparen per a una nova edició del Planestiueja’t. En aquesta quarta edició hi haurà una prop d’una desena d’actuacions amb artistes destacats com Beth, Quimi Portet o El Pot Petit. El tret de sortida del festival serà el dissabte 6 de juliol amb el musical El Rei Leon.


En aquest hotel modernista és un dels espais on aquest estiu es donarà cita el Planestiueja’t. El festival es manté fidel a les localitzacions situant els escenaris en establiments del municipi que aporten entorns únics per gaudir envoltats de bona música. Enguany entre els artistes convidats destaquen Quimi Portet, Beth, El Pot Petit o Judit Neddermann. També hi actuaran la GiOrquestra amb un concert de músiques de pel·lícula i The Sey Sisters. El Festival enguany començarà el 6 de juliol amb un espectacle per a públic familiar: el musical de El Rei León.

Joan Soler, regidor de cultura Aj. Les Planes d’Hostoles: “Doncs visualment, evidentment allà és amb teatre i aquí serà fora. Canviarà alguna cosa, però bàsicament va per aquí, és el mateix”

Enfocat també al públic familiar és la diada solidària que enguany es repetirà al Planestiueja’t. El festival torna a col·laborar per segona vegada consecutiva amb la Fundació Albert Bosch i la investigació de malalties infantils. Es podrà gaudir d’una diada familiar amb dues actuacions, el Pot Petit al migdia i Reggae per Xics a la tarda. Enguany es farà a la Parada del Jonquer, que és la nova localització del Planestiueja’t.

Joan Soler, regidor de cultura Aj. Les Planes d’Hostoles: “És un espai molt ample per poder-hi dur a terme aquests dos concerts i per fer-hi activitats durant tot el dia, és a dir, castells inflables, tir amb arc, tirolina i tallers”

Eduard Llorà, alcalde de les Planes d’Hostoles: “Ens semblava que una de les causes més nobles que podíem treballar era el fet de lluitar contra el patiment dels infants i, per tant, aquest any tornarem a repetir aquesta col·laboració amb la Fundació Albert Bosch”

La cloenda del festival serà el 31 d’agost amb l’actuació de Dani Nel·lo i els ‘saxofonistes salvajes’. El festival es presenta com el festival de música de les comarques d’interior i més enllà d’oferir una programació cultural de qualitat, vol que els visitants passin el dia descobrint els atractius del municipi.

Eduard Llorà, alcalde de les Planes d’Hostoles: “És una mica la idea que la gent vingui aquests dies d’estiu, gaudeixi del nostre municipi, de la seva gastronomia, dels seus espais i que al vespre tingui una oferta cultural de qualitat aquest era l’objectiu que després de quatre anys podem dir que hem aconseguit”

Les entrades per a la quarta edició del Planestiueja’t es posaran a la venda aquesta setmana per internet i a partir de la setmana que ve a l’Ajuntament.

x