L’atleta de Castellfollit Genís Grau competeix a la Copa d’Europa de Duatló de Huelva després de classificar-se pel Campionat del Món de l’especialitat

La gran absència de la Duatló de Castellfollit serà Genís Grau, per la coincidència amb la Copa d’Europa de Duatló que es celebra a Huelva aquest mateix cap de setmana. El castellfollitenc serà un dels noms destacats de la Copa, després de classificar-se pel Campionat del Món de Duatló que tindrà lloc a Pontevedra, Galícia, el proper 26 d’abril. La seva victòria al Campionat d’Espanya de Duatló per equips, celebrat a Punta Umbría el passat diumenge, han fet que es classifiqui directament per a la cita mundial. El castellfollitenc es va imposar per 5 segons a Javier Martín amb un temps de 53 minuts i 15 segons, però no va servir perquè el seu club, el Prat Triatló, pugés al podi. Grau recalca que el seu objectiu és la temporada de triatló, i que les competicions de duatló li permeten preparar-se per aconseguir la classificació per a les Copes del Món de Madrid i de Banyoles, aquesta darrera el proper mes de setembre.