Pep Berga presenta aquest dijous la llista amb què concorrerà a les municipals

La candidatura de JuntxsCatalunya a Olot, encapçalada per l’actual primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura Pep Berga, donarà a conèixer dijous l’equip de persones amb què concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig.


Es tracta d’una llista renovada, on només repeteixen un terç dels integrants de l’actual equip de govern: els regidors Estanis Vayreda, Montse Torras i Josep Maria Coma juntament amb el mateix Berga. El candidat de JuntsxCatalunya a l’alcaldia d’Olot ha avançat que la seva serà una llista paritària i amb totes les franges d’edat.

Pep Berga, Candidat JuntsxCat Olot: “Hi ha vuit noms nous, dues persones de menys de trenta anys, gent d’entre trenta i quaranta, entre cinquanta i seixanta… hem intentat tenir totes les mirades generacionals. És un equip equilibrat de sis dones i sis homes, és a dir, complint amb la igualtat de gènere. Per tot una sèrie de factors són persones amb molta il·lusió per treballar per la ciutat i que ja tinc ganes que Olot pugui conèixer”

Aquest dijous també s’explicaran les principals línies del seu projecte, centrat en el progrés social, la prosperitat econòmica i la transformació urbana, partint de valors de construcció democràtica.

Pep Berga, Candidat JuntsxCat Olot: I quan parlo de projecte de ciutat parlo precisament d’això, de projecte de ciutat i no de mandat. Moltes de les accions a realitzar, en veurem els fruits molt més allà de quatre anys. No parlem d’objectius curts sinó d’allò que ens sembla que necessita la nostra ciutat.

L’acte públic de presentació de la llista de JuntsxCat a Olot començarà a dos quarts de vuit del vespre a la Sala El Torín.