David Coromina (JuntsxCat), Josep Quintana (Esquerra) i Marina Alegre (PSC) opten al Congrés i al Senat a les eleccions generals del 28 d’abril

Comencen a fer-se oficials les candidatures a les eleccions al Congrés i al Senat espanyol del proper 28 d’abril, i la Garrotxa tindrà representants en algunes llistes per a la demarcació de Girona. En el cas de Junts per Catalunya, Jordi Xuclà no repetirà com a diputat al Congrés, i qui hi optarà és David Coromina, president del PDeCAT a la Garrotxa. Coromina anirà com a número quatre de la candidatura. Pel que fa a Esquerra Republicana, qui té moltes opcions de sortir escollit és Josep Quintana: l’actual regidor a l’Ajuntament d’Olot és un dels tres possibles representants del partit a la demarcació al Senat. El PSC, per la seva banda, també ha confirmat una altra candidata garrotxina a la càmera alta: és Marina Alegre, que anirà de suplent a les llistes pel Senat. Els altres partits amb qui s’ha posat en contacte Olot Televisió encara no han confirmat si algun garrotxí integrarà les seves candidatures.

Deixa un comentari