Els alumnes de l’Escola La Bòbila de Les Preses i l’Associació de Jubilats del municipi celebren la Festa de l’Arbre

Les Preses va celebrar aquest dimecres un dels seus esdeveniments més entranyables: la Festa de l’Arbre. Es tracta d’un acte organitzat per l’Associació de Jubilats del municipi, i des de fa unes quantes edicions compta amb l’ajuda dels alumnes de l’Escola La Bòbila. Enguany, es van posar plantes prop del dispensari i al mateix hort de l’escola.

Arriba la primavera, i toca posar les mans a la terra per descobrir l’essència de la natura; la setantena d’alumnes de P3, P4 i P5 de l’Escola la Bòbila de Les Preses van ajudar a l’Associació de Jubilats del municipi en una de les seves celebracions més gratificants: la Festa de l’Arbre, un esdeveniment que agrupa joves i grans amb l’objectiu d’aconseguir un poble més natural i agradable per a tothom, tot donant la benvinguda a la nova estació.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: “És una actuació dual, on les dues generacions s’agrupen per un objectiu comú. És una festa que agrada a tot el poble.”

Aquest 2019, les plantes s’han ubicat a l’hort de la mateixa escola La Bòbila, així com a l’entorn del dispensari, afavorint un entorn millor que alhora impedirà el pas de vehicles fins a punts de pas  obligatori de vianants. Les plantes escollides són adaptables a les diferents inclemències meteorològiques, com pensaments, farigoles, tarongines, maria lluïses, margarites o lavandes.