La Bianyal, nominada als Premis Associació Catalana de Crítics d’Art en la categoria ‘espais i iniciatives’

S’han donat a conèixer els nominats als 35ens Premis Associació Catalana de crítics d’art, i l’itinerari cultural de la Vall de Bianya, la Bianyal, hi apareix inclosa en la categoria d’espais i iniciatives amb propostes de ciutats de la talla de Barcelona o Tarragona. El dia dos d’abril es donaran a conèixer els guanyadors en un acte que es celebrarà a l’Auditori Museu d’Art Contemporani de Barcelona.


La Bianyal, l’itinerari cultural de la Vall de Binaya, organitzat per l’Associació Binari i l’ajuntament de la vall de Binaya ha estat nominada als 35ns Premis Associació catalana de crítics d’Art, en la categoria d’espais i iniciatives.

David Santaeulària, coordinador Bianyal: “Bé la veritat és que a banda del reconeixement   dintre del mateix gremi, creiem que és interessant, ja que la Binayal té un ressò suficient com perquè hi hagi molta gent que sàpiga que és i que comenci a valorar-ho.”

Un dels mèrits de la Binayal és que està nominada juntament amb propostes com el programa d’arts visuals de la Diputació de Barcelona, el Festival Scan de Tarragona, el Blueproject Foundation de Barcelona o l’Eufòric Festival de Sant Carles de la Ràpita, la qual cosa situa el municipi de la Vall de Bianya al nivell de grans ciutats, amb molts menys habitants i recursos.

David Santaeulària, coordinador Bianyal: “Per l’ajuntament, que aposti per un projecte d’aquestes característiques li suposa un risc, i vulguis que no que tingui un reconeixement així, encara que pel moment sigui només una nominació, suposa un recolzament pels organitzadors.”

El dia dos d’abril a les set de la tarda es donarà a conèixer el veredicte en un acte que tindrà lloc a l’Auditori Museu d’Art Contemporani de Barcelona.