L’Hoquei Olot B-Sensible juga diumenge contra el Ripollet el partit més important de la temporada 2018/19

A caixa o faixa. L’Hoquei Olot B-Sensible disputa diumenge el partit més determinant de la temporada, el que ha de definir si lluita per la lliga o ha de patir per evitar el descens. Diumenge, a partir de les 4 de la tarda, s’enfronta al Ripollet en la tornada de l’eliminatòria de repesca al Pavelló d’Esports d’Olot, i els de Miqui Ràfols necessiten la victòria per certificar la permanència i somniar amb el títol. Però els vallesans arriben amb l’energia renovada; el canvi d’entrenador ha provocat que la plantilla jugui amb més intensitat. El partit d’anada va acabar 2 a 2 i el Ripollet ja va mostrar els seus perills.

Miqui Ràfols, entrenador de l’Hoquei Olot B-Sensible: “Ens van guanyar en les boles dividides. Per força i per intensitat es van emportar situacions que no vam saber respondre. Tenen jugadors que roden bé, que estan bé físicament i que són ràpids. Són els seus punts forts.”

Diumenge, l’Olot espera sortir a pista menys imprecís que en el partit d’anada i voldria que l’acompanyés tota l’afició per tal d’aconseguir l’objectiu principal de la temporada.

Miqui Ràfols, entrenador de l’Hoquei Olot B-Sensible: “És el partit més important. Espero que tota la família de l’Hoquei Olot ens vingui a veure i és una bona oportunitat perquè aquella gent que encara no hagi vist mai un partit d’hoquei vingui a descobrir-nos.”

Per tal de caldejar l’ambient, el club ha organitzat pel mateix dia activitats al Pavelló Municipal d’Esports. Dues hores i mitja abans, hi haurà una arrossada popular perquè els garrotxins acompanyin l’equip durant tota la jornada.

Deixa un comentari