Olot participa en una jornada sobre Plans Educatius d’Entorn a Girona

El passat divendres va tenir lloc a Girona una trobada sobre Plans Educatius d’Entorn i Olot hi va portar dos exemples d’aquest tipus de projectes que es porten a terme en diverses ciutats de les comarques gironines. Es tracta de l’Esplai Larai i el Garbuix.

Montse Riera, Tècnica Institut Municipal Educació Olot: “Bàsicament els Plans Educatius d’Entorn el que pretenen és fomentar l’èxit educatiu i la cohesió social i des d’Olot tenim un seguit d’activitats que busquen treballar des d’aquests objectius. Cada any tenim activitats com el Roda Joc, l’Orienta Olot, el Volta Olot, el Nadem, els tallers d’estudi assistit, tallers de famílies.

Maria Rosa Ferrés, Representant Pla Educatiu Entorn Olot: “Aquest any des dels serveis educatius de Girona i des del Departament d’Educuació hem organitzat una jornada de Plans Educatius d’Entorn de totes les comarques gironines. Aquesta jornada intenta fer visibles els plans educatius de les comarques gironines i hi ha una xerrada de Jordi Collet de la Universitat de Vic.

Anna Casamitjana, Tècnica Atenció a la Comunitat Consorci Acció Social Garrotxa: “Hem presentat els serveis socioeducatius de lleure, que aquí a la ciutat n’hi ha dos. Un d’ells gestionat pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’altre per l’Entitat d’Esplais de la Garrotxa. Aquests serveis atenen a infants i adolescents de sis a setze anys amb suport escolar i acadèmic a través de jocs. Estan molt centrats en el lleure i cada dia hi ha una activitat pensada per als infants”

x