El Vòlei Olot serà àrbitre dels equips que disputaran l’ascens en un últim partit davant la seva afició contra el San Roque canari

El Vòlei Olot sènior masculí tanca la temporada regular. Els jugadors de Quel Roca finalitzen el curs havent aconseguit de forma folgada la permanència a la Primera Divisió estatal, i assolint una bona dinàmica esportiva les darreres jornades. Diumenge s’acomiadaran de l’afició amb un partit contra el segon classificat, el San Roque Batán canari.

El millor moment del Vòlei Olot sènior masculí arriba just al final de la temporada regular: el passat cap de setmana va ser el primer equip que va deixar sense puntuar al líder i campió de la Primera Divisió, l’Encamp andorrà, per 3 a 1. Diumenge disputaran el darrer partit del curs contra el San Roque Batán canari, a partir de les quatre de la tarda. Casualment, al partit hi ha molt en joc: els de les Canàries opten a l’ascens, i necessiten la victòria per tenir opcions de classificar-s’hi, però el Vòlei Olot vol acabar la lliga amb una victòria.

Nadir Carroum, jugador Club Vòlei Olot: “Tenim moltes ganes de disputar aquest darrer partit. Volem els tres punts davant d’un dels equips forts, i esperem passar-ho bé en aquest enfrontament.”

La victòria serviria perquè els olotins acomiadin a la seva afició com es mereix, amb una victòria, després del suport que li ha brindat durant tota la temporada.

Nadir Carroum, jugador Club Vòlei Olot: “Gràcies a una afició que ha animat des del principi fins al final. Tenen un gran paper per a nosaltres.”

A més del San Roque canari, el Sant Martí i el Sabadell també lluiten per entrar en la promoció d’ascens de la Primera Divisió. Per la part baixa, el Víkings encara té opcions de salvar-se després d’una reacció inesperada en les darreres jornades de la competició, a la qual no ha pogut reaccionar l’Aula Escola Europea.

 

x