La Unió Esportiva Olot vol repetir victòria dissabte al camp de l’Hércules, un dels favorits per disputar el play-off d’ascens

La Unió Esportiva Olot visita dissabte el camp de l’Hércules d’Alacant. Els dos equips són els menys golejats de la categoria. S’espera un partit intens on els olotins voldran defensar la seva idea de joc. Els de Raúl Garrido afronten el duel sense Héctor Simón, que compleix sanció.

Visita a un dels clubs històrics del futbol estatal: la Unió Esportiva Olot juga dissabte al Rico Pérez, contra l’Hércules d’Alacant, un dels equips cridats a disputar l’ascens de categoria. Amb una victòria, els de Raúl Garrido podrien apropar-se a la zona de play-off, ara mateix a set punts; però el partit serà complicat pels dos conjunts: Hércules i Olot són els dos equips que encaixen menys gols de la categoria, i caldrà veure qui imposa el seu joc per desequilibrar la balança.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Això indica que defensem bé, que som dos equips difícils de superar…veurem qui està més despert, i qui imposa la seva idea de joc. Nosaltres tenim una idea, i la defensarem.”

Raúl Garrido només té la baixa d’un jugador per fer l’onze, però és un dels intocables de la plantilla: Héctor Simón compleix la sanció per acumular cinc targetes grogues, i per primera vegada en tot el curs no tindrà presència al terreny de joc durant els noranta minuts de partit. Però el tècnic considera que hi ha futbolistes amb molt nivell per suplir bé la seva baixa.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “La idea de l’equip predomina davant un jugador. Hi ha una idea clara i tothom participa d’aquesta idea perquè hi creu. És una qüestió de grup, interioritzada. Evidentment voldria que Héctor hi fos, però el que surti segur que ho farà molt bé.”

El partit entre l’Hércules i l’Olot d’aquest dissabte es disputarà a partir de les set de la tarda.