L’Institut d’Estudis Socials de la Garrotxa posa punt i final a la seva activitat amb un acte públic

Després de gairebé vint anys analitzant la realitat d’Olot i comarca, l’Institut d’Estudis Socials de la Garrotxa, l’IDESGA, posarà punt i final a la seva activitat, per les circumstàncies personals dels seus membres.


Satisfets de la seva tasca, han decidit acomiadar-se amb un acte públic especial: El sociòleg, periodista i escriptor Salvador Cardús pronunciarà la conferència de comiat de l’entitat garrotxina, a partir de les set de la tarda a la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal.

Jordi Feu, Membre IDESGA: “Pleguem contents, satisfets de la feina feta, que sempre es pot fer més i millor… però hem pensat en un format d’acte semblant al que havíem fet altres vegades, en què la intervenció central és una conferència de Salvador Cardús amb un títol molt suggerent “La Catalunya del segle XXI, un inici agitat i un futur incert”. Hi haurà una connexió amb un dels ponents que havíem tingut i que ara està a l’exili, Toni Comín, i com no pot ser de cap altra manera acabarem amb una copa de cava i coca dolça”

Aquest mes de desembre IDESGA hauria complert dues dècades, temps durant el qual ha organitzat més d’un centenar d’activitats, xerrades i debats amb ponents d’alt nivell, a més d’haver realitzat estudis monogràfics sobre diferents temes.

Deixa un comentari