Olot Televisió obre les inscripcions per participar al programa Talent Volcànic

Olot Televisió ja treballa en la producció de la tercera edició de Talent Volcànic, el talent show de l’estiu de la televisió de la Garrotxa. Hi poden participar totes aquelles persones que vulguin mostrar el seu art o la seva habilitat. Les inscripcions ja són obertes.


El proper mes de juliol tornaran les gravacions del programa Talent Volcànic d’Olot Televisió. Aquest any l’espai no només s’enregistrarà a Olot, sinó que recorrerà la comarca per apropar-se a tots aquells garrotxins amb talent. De moment, ja s’han confirmat els pobles de Sant Joan les Fonts i Sant Feliu de Pallerols. La Televisió de la Garrotxa prepara la tercera edició del programa i acaba d’obrir les inscripcions. Aquests dies ho recorda el portal de notícies GarrotxaDigital.cat. Per inscriure-s’hi, només cal complimentar un senzill qüestionari. Hi poden participar totes aquelles persones majors de 7 anys que tinguin una habilitat artística o musical. Hi ha temps fins el 30 de juny. El programa dona la possibilitat de mostrar al gran públic el talent dels participants i optar a un gran premi per a qui es proclami guanyador de la tercera edició.

x