Eduard Llorà es presenta a la reelecció de l’alcaldia de Les Planes d’Hostoles encapçalant la llista de Junts per Catalunya

Després de dos mandats com a alcalde de Les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà optarà a la reelecció encapçalant la llista de Junts per Catalunya. Llorà va presentar la candidatura aquest divendres en un acte celebrat al local de La Caixa del municipi i va presentar alguns dels membres de l’equip que l’acompanyarà, una llista amb rostres coneguts i nous que, segons va apuntar, aportaran joventut i transversalitat. Es mantenen a l’equip regidors com Joan Soler, Marc Puig o Maria Àngels Serra.

Eduard Llorà, candidat JuntsxCat a les Planes d’Hostoles: “Hi haurà cares noves però també hi ha un bloc que és molt consolidat de gent que ha treballat molt bé i que, per tant, si tenen energies com m’ha dit que tenen, continuaran i continuarem fent la feina que estem fent, que jo crec que és molt bona i a alguns regidors se’ls ha de fer uan menció especial de la gran feina que han fet aquest mandat”.

A l’acte, Llorà va estar acompanyat per la diputada al Parlament per Junts per Catalunya Gemma Geis, qui va destacar el compromís d’un equip de govern que aquest mandat ha fet molta feina i molt ben feta al seu entendre.

Gemma Geis, diputada de JuntsxCat al Parlament de Catalunya: “Conec a l’Eduard des de fa més d’un any i, des de llavors, tant ell com el seu equip m’han estat enviant informació de tots els actes que feien. Fa poc també vaig rebre el document de rendiment de comptes. Crec que Les Planes d’Hostoles pot estar content de l’alcalde que té, del seu projecte i del futur que també té”.

Llorà va aprofitar l’acte de presentació de la candidatura per resumir la feina feta aquest mandat, destacant les inversions fetes, que han sumat més d’un milió d’euros. També ha avançat les propostes que la candidatura té per al proper mandat, com són la redacció del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, la remodelació de la rambla Dolors Moreno, sorgida d’un procés participatiu en què s’han tingut en compte les preferències dels veïns, de la mateixa manera que es volen tenir en compte per a les activitats que ha d’acollir el Mas el Jonquer, un projecte que volen fer realitat durant el proper mandat, segons va expressar Llorà.

Eduard Llorà, candidat JuntsxCat a les Planes d’Hostoles: “Avui expliquem perquè volem fer aquest planejament urbanístic, que data dels anys 80 i, per tant, a dia d’avui toca una renovació perquè en aquests moments estem perdent oportunitats d’inversions importants al poble. Volem posar a debat també el procés participatiu del Mas el Jonquer. Estem parlant d’un equipament molt important de 2.000 metres quadrats. la inversió serà una de les més importants de la història del municipi. Volem que la gent sàpiga què s’hi fa i per què s’han d’hipotecarar uns anys del pressupost de l’Ajuntament per fer aquestes actuacions. La rambla serà també una de les prioritats per fer aquest proper mandat”.