L’assemblea oberta de la CUP Olot escull una llista paritària encapçalada per Lluís Riera per a les eleccions municipals

L’assemblea oberta de la CUP Olot ha escollit aquest dissabte al matí les 10 persones que encapçalaran la seva candidatura a les eleccions municipals del maig. El candidat més votat dels 17 proposats i, per tant, qui encapçalarà la llista, ha estat el pastisser Lluís Riera, militant de la CUP i del sindicat CNT. A la darreria del present mandat ja ha representat el grup municipal com a regidor a l’Ajuntament. Riera va participar en la creació de Tràmec, la Xarxa de Productors Agroecològics de la Garrotxa. Anteriorment havia estat membre de la Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans els Maulets o el Casal Independentista de la Garrotxa.

Lluís Riera, candidat de la CUP a les eleccions municipals d’Olot: “Avui hem escollit un ordre. Nosaltres, a part d’aquest ordre, el que presentem és un equip. En aquest cas, a mi em pertoca encapçalar les llistes. Però més que encapçalar les llistes, jo entenc que hi ha un gran gruix de persones disposades a què per primera vegada s’articuli una diferenciació que vagi més enllà. Una alternança de govern. Nosaltres ens presentem per entrar a governar i ens presentem per capgirar aquesta ciutat”.

Completen les 10 primeres places del projecte de la CUP per a les eleccions del maig una llista paritària formada per persones de procedents de diversos àmbits professionals que s’ha marcat com a objectiu portar a l’Ajuntament la realitat social i els problemes del carrer. La llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració Adriana Roca serà el número 2. Administrativa de la Generalitat, els últims quatre anys ha format part de la comissió institucional de la Candidatura d’Unitat Popular. Li segueixen fins al número 5 el tècnic informàtic i activista socio-cultural Mari Drammeh, la biològa Carla Juvinyà i el mestre i activista social Jordi Gasulla. Els llocs que van del múmero 6 al número 10, segons el resultat de la votació de l’assemblea, que ha començat a 1/4 d’11 del matí, els ocuparan l’administrativa Aisata Gumaneh, el professor i actual regidor Raül Massanella, l’administrativa i membre de la PAH Tàmara Bartolomé, el tècnic en emergències sanitàries Daniel Dorca i la pedagoga Júlia Becerra.

x