L’Olot cau fora de casa contra l’Hércules CF (1-0)

La Unió Esportiva Olot va caure aquest dissabte en la 30a jornada de lliga al Rico Pérez d’Alacant, en la seva visita a l’Hércules, equip de la part alta de la classificació. Els valencians van dominar un partit que se’ls hi va posar molt de cara al minut 26, gràcies a un gol de Nani, que va donar molta tranquil·litat als de Lluís Planagumà. Tot i així, abans de la mitja part, primer Cosme i després Alan Baró, tindrien la opció d’empatar en una jugada dins l’àrea, però el porter i la defensa local van poder evitar que els de Garrido entrés novament de ple en el partit.

A la segona part la Unió Esportiva Olot va tenir més la pilota i a la vegada més aproximacions a l’àrea rival, però no va ser capaç de convertir cap de les opcions amb gol, i el partit s’acabaria, pràcticament, amb l’expulsió per doble groga d’Alan Baró.

Aquesta derrota deixa a la Unió Esportiva Olot novena empatada amb quatre equips amb 40 punts, a nou del play-off i vuit del descens. La setmana que ve rebran al Vilareal B, colíders, però que porten dues jornades sense fer gol.