El Club Hoquei Olot assegura la permanència i accedeix als play-off d’ascens després de vèncer a casa el Ripollet (5-3)

Festa grossa pel primer equip del Club Hoquei Olot B-sensible aquest diumenge amb la victòria per cinc gols a tres davant el Club Hoquei Ripollès en el partit definitiu  per passar al play-off d’ascens.

Partit molt intens des dels primers minuts on l’Hoquei Olot va sotmetre l’equip visitant. Lluc Jiménez hauria pogut avançar els locals des del punt de penal als primers compassos de joc, però el gol va haver d’esperar alguns minuts, perquè Nil Rodríguez obrís la llauna. Pocs minuts més tard li anul·larien una diana a Marc Prat, però es quedaria en una anècdota, ja que els locals aconseguirien el segon gràcies a Tomàs Mercè, que semblava donar-los tranquil·litat de cara al descans. A pocs segons d’anar cap a vestidors, però, Pol Garcia escurçaria distàncies després d’una errada dels locals.

A l’inici de la segona part, la igualtat en el marcador i tot el que hi havia en joc va fer que el partit s’escalfés per moments, i Ripollet va posar les taules en el marcador, gràcies novament, Pol Garcia. Unes taules que no van durar gens ni mica, i és que Nil Rodríguez seria l’encarregat d’anotar dos gols consecutius que van donar molta tranquil·litat als de Miki Ràfols.

El Ripollet, però, no es va rendir, i Nil Figueras va fer el tercer, per mantenir vives les esperances, però el marcador ja no es mouria més, tot i que els dos equips van disposar d’una falta directe, però que en cap dels dos casos es va acabar convertint. Cinc a tres i el Club Hoquei Olot salva la categoria i accedeix al play-off d’ascens.

INSERT: Nil Rodríguez, jugador Club hoquei Olot: “Hem tingut la sort que hem pogut omplir el pavelló, ja ens esperàvem un Ripollet intens, venint de jugar a la seva pista, d’apretar a dalt, però al final hem pogut guanyar. Ara amb el Sant Just, llàstima que tenim el factor pista en contra, però bé en l’últim partit de lliga contra ell ja el vam poder tirar endavant i lluitarem. El nostre objectiu era arribar fins aquí, i partir d’ara tot el que vingui vindrà.”

El proper objectiu del Club Hoquei Olot serà la disputa de l’eliminatòria d’ascens contra el Sant Just, tot i que l’hauran d’afrontar amb el factor pista en contra.

x