Junts per Catalunya a Sant Joan les Fonts presenta una llista diversa encapçalada per Maria Vidal amb l’objectiu de treballar pel dia a dia de la gent

La candidatura de Junts X Catalunya a Sant Joan les Fonts ha presentat aquest diumenge al migdia la llista amb la qual es presentarà a les eleccions municipals del proper mes de maig. Encapçalada per l’actual tècnica de cultura, patrimoni i turisme a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, es caracteritza per ser un grup molt divers i que vol englobar, el màxim possible, totes les entitats de població que conformen el municipi.

Maria Vidal, alcaldable JxCSJLF a les eleccions municipals: “El que hem preparat és un grup de persones que estan molt arrelades al municipi, a Begudà, Sant Joan i la Canya. Són de franges d’edat molt variades, des de joves de 20 anys fins a persones de 70, ja que entenem que l’equip ha de ser molt global, molt complet, hi ha d’haver molta diversitat, i els uns amb els altres ens complementem molt bé.

Una altra de les característiques de la llista és que està composada per poques persones amb bagatge i experiència en el món de la política, però gent amb molta implicació en el territori.

Maria Vidal, alcaldable JxCSJLF a les eleccions municipals: “De la llista pot destacar que som persones molt vinculades amb el territori, que formem part de moltes associacions, de moltes entitats, i que d’alguna manera o altra participem d’una manera activa a la vida del municipi i per tant coneixem molt bé totes aquelles possibles mancances que compartim amb la gent del poble.

Sota el lema ‘Fem-ho junts’, segons JxCSJLF l’objectiu principal és enfocar les seves accions al dia a dia dels santjoanencs.

Maria Vidal, alcaldable JxCSJLF: “Volem treballar molt per les persones, pel dia a dia de les persones, creiem que aquest és un dels eixos en el qual incidirem més.”

Vidal encara el repte d’agafar el relleu de Joan Espona, 24 anys al capdavant del consistori santjoanenc, amb il·lusió i a la vegada amb molta responsabilitat.

Maria Vidal, alcaldable JxCSJLF: “S’està acabant un mandat de 24 anys, d’una persona molt estimada al municipi, i evidentment és un repte per als que pugem i per als que continuarem endavant per seguir aquest camí.”

A la presentació de la llista també hi ha sigut present present el senador gironí Joan Bagué.

 Joan Bagué, senador per Girona: “Ara és el moment del compromís, ara és el moment que persones com la Maria i que les persones que l’acompanyen facin el pas endavant pel poble i també pel país, per les dues coses.

Una cinquantena de persones han estat presents a l’acte de presentació de la candidatura que s’ha dut a terme a la plaça de l’ajuntament.

x