L’Esbart Marboleny presenta les seccions de l’entitat amb l’espectacle ‘Ballar ens fa lliures’

L’Esbart Marboleny de les Preses ja ha presentat de nou totes les seccions de l’entitat. Ho va fer amb un espectacle, ‘Ballar ens fa lliures’ aquest dissabte al Teatre Principal d’Olot. Hi van participar uns 130 balladors des dels més petits de 4 anys fis al cos de dansa.


Les seccions de Marboleny Escola, Marboleny Jove i el Cos de Dansa de l’Esbart Marboleny van presentar dissabte l’espectacle ‘Ballar ens fa lliures’ un títol escollit per reivindicar el fet de ballar i ballar dansa d’arrel tradicional, la que ve de generacions passades, és present i vol ser un element viu en la societat d’avui. L’esdeveniment va servir per presentar totes les seccions de l’esbart, amb un total de 14 actuacions. Hi van participar uns 135 balladors, des dels més petits de 4 anys als adults del cos de dansa.

Joan Naspleda, monitor Esbart Marboleny de les Preses: “És una ocasió molt bona perquè és una actuació en la que hi ha tots els grups. Vol dir que els més petits actuen juntament amb els grans i per tant tenen un mirall, un reflex de les seccions més grans i això é molt positiu per l’aprenentatge de la dansa i per fer grup”

L’espectacle , que es va fer va dissabte al vespre acabar amb una interpretació final amb tots els balladors de les 7 seccions de l’Esbart Marboleny. El Teatre Principal d’Olot que es va omplir per a l’ocasió de familiars, amics, coneguts i garrotxins que no es van voler perdre l’ocasió de gaudir de la dansa d’arrel tradicional.

x