Una dona mor atropellada per un autobús a Olot

Una dona d’edat avançada veïna d’Olot ha mort  després de patir un atropellament a l’estació d’autobusos de la capital garrotxina. Els fets han passat prop de dos quarts de deu del matí. Un autobús que maniobrava a l’entrada de l’estació hauria atropellat accidentalment una dona. Dues ambulàncies del SEM, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius dels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal s’han desplaçat fins al lloc dels fets. La víctima ha estat evacuada en estat greu en un helicòpter medicalitzat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, però finalment ha mort abans d’arribar-hi. A causa del succés, l’accés a l’estació pel carrer Bisbe Lorenzana ha quedat tallat durant part del matí. La Policia Municipal ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies de l’accident.

Deixa un comentari