Els bons resultats de l’Hoquei Olot B-Sensible fan créixer l’afició per a aquest esport

El Club Hoquei Olot B-Sensible ha superat, per segon any consecutiu, l’eliminatòria de repesca per accedir als quarts de final pel títol de lliga de la Nacional Catalana. Els olotins van guanyar el Ripollet per 5 a 3, on l’afició va omplir tota una grada en una de les tardes amb més assistència que es recorden per veure un partit d’hoquei.

Del partit entre l’Hoquei Olot B-Sensible i el Ripollet, només un en podia sortir victoriós, i el 5 a 3 definitiu va fer gaudir d’allò més l’afició present al Pavelló d’Esports d’Olot. El duel va tenir intensitat i emoció: Nil Rodríguez obria la llauna desviant un xut de Lluc Jiménez, i Tomàs Marcè empenyia des del segon pal la bola llançada per Joan Mangas. Però tot i l’impuls de la graderia, el Ripollet va aferrar-se al partit en tot moment i Pol Garcia escurçava distàncies abans del descans. En un segon temps més nerviós, el mateix Garcia posava l’empat que igualava l’eliminatòria, però Nil Rodríguez s’erigia com l’heroi del partit al recuperar immediatament l’avantatge, amb dos gols, un per insistència i l’altre mitjançant un bon contraatac. Un gol dubtós de Nil Figueras va tornar a portar l’incertesa al Pavelló, però Marc Prat de penal va establir el 5 a 3 definitiu. L’afició va viure diferents altibaixos sense deixar d’animar un sol moment, i des del club garrotxí es té clar que per implantar l’hoquei a aquesta zona del país necessita viure dies així.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “Els nanos de la base han de tenir un objectiu, perquè els motivin a seguir practicant aquest esport. Si els petits viuen això, són records que et queden per molts anys i que després vols repetir.”

Les graderies del Pavelló s’omplen cada vegada més: des de les eliminatòries de l’any passat, la progressió és contínua i molta gent ha fet seu el costum d’anar a veure hoquei. Des del club ja fan una crida a omplir les grades en la propera eliminatòria pel títol de lliga, on els olotins hauran de jugar contra el Sant Just de Ferran Pujalte.