14 empreses signen la vinculació amb la marca 100% Olot, que ja agrupa més de 150 empreses i associacions

Aquest dimarts 14 empreses i entitats han signat l’acord de col·laboració per a l’ús de la marca 100% Olot. L’acte ha tingut lloc al saló de sessions de l’Ajuntament d’Olot, amb la participació dels representants firmants del conveni. El 100% Olot és una marca de la ciutat per projectar els productes de qualitat de la capital garrotxina. Ara mateix ja formen part del segell set associacions empresarials, 143 empreses i 26 entitats que aposten per utilitzar la marca i donar-la a conèixer a través de la seva feina.

  • Hay que ayudar por todos los medios comunicación televisión para que los pequeños empresarios vayan hacia delante para que vayan adelante hace falta financiación que no la tienen y es lo que falta

Deixa un comentari