El Garrotxa Rugbi Club treballa per ampliar la seva base i té la intenció d’establir un equip regular sènior femení

El Garrotxa Rugbi Club ha finalitzat la temporada regular i el seu entrenador Adrián Gutiérrez considera que l’equip compartit amb Banyoles ha progressat, i espera millorar més els resultats l’any vinent. D’altra banda, el club segueix fomentant la seva base, i treballa per tenir un equip femení sènior el proper curs.

Dissabte passat va finalitzar la Divisió d’Honor de Rugby, amb una victòria del Garrotxa Banyoles contra el Castelldefels per 43 a 14. Els jugadors d’Adrián Gutiérrez han aconseguit guanyar tres partits en aquest tram de curs, dos més que la temporada passada. El tècnic està satisfet del rendiment esportiu dels seus jugadors, però considera que hi ha massa enfrontaments que s’han escapat per ben poc, i creu que els falta guanyar experiència guanyadora per aspirar a cotes més elevades.

Adrián Gutiérrez, entrenador del Garrotxa Banyoles: “Creo que hemos competido en todos los partidos menos uno…hay un equipo realmente preparado para competición pero nos falta dar el salto de equipo ganador. Ya tenemos una dinámica ganadora, pero tenemos que llevar a nuestro terreno los partidos equilibrados.”

Adrián Gutiérrez, que té la intenció de seguir l’any vinent a la banqueta, també és coordinador esportiu del Garrotxa Rugbi Club. L’entitat treballa per augmentar la seva base, i contínuament treballen amb escoles per incrementar l’interès dels nens en l’esport. Afirma que només en aquest mes han treballat amb 450 alumnes garrotxins.

Adrián Gutiérrez, entrenador del Garrotxa Banyoles: “Eso se ve en el campo, tenemos cerca de 30 niños, 40 niños en los entrenamientos…estamos trabajando en un programa Get into rugby, que es una manera que los niños interioricen el rugby y se acerquen al campo.”

Un altre dels objectius és impulsar el rugby femení i poder crear un equip regular de competició. De moment, ja disposen de jugadores però el club ha organitzat una reunió aquest divendres a l’Estadi Municipal d’Atletisme, a partir de dos quarts de set, per atraure més noies al món del rugby.

x