L’Atelier de Fabric’s Soul d’Olot ofereix classes de costura

L’Atelier de Fabrics Soul és un petit taller situat a la Plaça Major d’Olot que forma part del projecte del taller dels sastres. La propietària i emprenedora ofereix un gran ventall d’opcions diverses per a aprendre tot allò necessari del sector de la costura i endinsar-hi d’una manera divertida compartint experiències.

Bibiana Gerez, emprenedora: “És un petit taller on bàsicament hi faig classes de costura creativa, classes de brodar, monogràfics. Diverses disciplines relacionades amb el món del fil i les agulles i alhora també s’hi poden trobar roba a metres, alguns productes bàsics de merceria com fils i productes fets per mi”

Tot i que fa poc més d’un mes que el taller va obrir les seves portes la rebuda ha estat molt bona, ja que a dia d’avui ja compta amb prop d’una vintena d’inscrits que hi acudeixen setmanalment per aprendre diverses tècniques de costura i elaborar les seves pròpies creacions.

Bibiana Gerez, emprenedora: “A dia d’avui 22 persones hi ha apuntades a classe i ara a l’abril començarem amb les classes de brodar, vull dir que espero s’hi apunti molta gent i anem augmentant la petita família mica en mica”

Aquest ha estat un projecte que ha sorgit a través de l’afició de la seva propietària després d’haver estat durant anys practicant la costura com a ‘hobby’ i finalment s’ha decidit a obrir el seu propi negoci i compartir les seves idees.

Bibiana Gerez, emprenedora: És un espai obert que no és només venir a cosir, sinó venir a conèixer gent, fer xarxa, desconnectar. Tenim una biblioteca de patrons també, que la gent ho sàpiga perquè es facin socis, ja que no té cap mena de cost, només han de deixar dos patrons en dipòsit. Això el que fa és que puguin venir sempre a la botiga, copiar els patrons i marxar. Aviat engegarem el racó de l’intercanvi de teles, on la gent també podrà deixar en dipòsit aquelles teles que tingui a casa i no utilitzi i en pugui agafar d’altres a canvi”

Tot i que el públic actualment és completament femení l’Atelier no vol tancar les portes a ningú i convida a tothom qui hi vulgui participar a animar-se a formar part d’aquest projecte. Per qualsevol dubte o consulta és possible adreçar-s’hi presencialment o contactar-hi a través d’Instagram amb el nom bibigerez o enviant un correu electrònic a info@fabricssoul.com