Adam Yates guanya l’etapa reina de la Volta a Catalunya després de travessar la Garrotxa

Adam Yates ha guanyat la 3a etapa de la Volta a Catalunya, l’etapa reina, que ha recorregut els 179 quilòmetres entre Sant Feliu de Guíxols i Vallter 2000, amb dos ports de muntanya, un d’ells, el d’Oix. Yates ha superat Daniel Martin en l’sprint. De Gent encara manté el liderat a la general a 27 segons de l’anglès. Avui era el primer dia que la Volta travessava la Garrotxa. Demà dijous tornarà a passar per la comarca.


Un grup d’onze ciclistes, entre els quals destacaven el corredor del Wanty Group Gobert Bart de Clerc i el francès de l’Arkea Sancic Anthony Delaplace, han arribat a la capital Garrotxina quan passaven pocs minuts de 2/4 de 3 de la tarda, venint de Mieres i Santa Pau. Cinc minuts més tard arribava el pilot amb els principals favorits.

Una trentena de persones s’han aplegat al carrer Bisbe Lorenzana, al centre d’Olot, per veure el pas dels ciclistes, aficionats i curiosos que no han volgut deixar escapar l’oportunitat de veure alguns dels millors ciclistes del món a la comarca, per on habitualment passa la ronda catalana. Tot seguit, s’han dirigit als barris de Sant Miquel i les Tries en direcció a Castellfollit de la Roca, Oix i el final d’etapa a Vallter 2.000.

En la jornada d’aquest dijous, els ciclistes tornaran a passar per la Garrotxa. Vindran des de Sant Joan les Abadesses i s’espera que arribin pels volts de 2/4 de 2 del migdia per l’Hostalnou de Bianya i Olot, per dirigir-se cap a Vallfogona de Ripollès.

x