L’actuació de l’Avinguda Sant Jordi d’Olot començaran dijous amb afectacions al trànsit durant dos dies

A partir d’aquest dijous i durant dos dies hi haurà afectacions del trànsit a Olot en motiu de les obres de reparació del ferm de l’Avinguda Sant Jordi. L’Ajuntament d’Olot invertirà 50.000 euros en una actuació per millorar l’estat del paviment d’aquesta via de la ciutat. Els treballs s’allargaran com a màxim fins dissabte al matí i no es tallarà el trànsit en cap moment però es donarà pas alternatiu.


Tal i com es va anunciar fa uns dies, es destinaran 50.000 euros a reparar els sots del paviment d’aquesta via, una actuació molt reclamada pels garrotxins que l’utilitzen diàriament. El consistori olotí assumirà la inversió a l’espera de la subvenció pactada amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “No és una actuació d’urgència, és un asfaltat del ferm que ja vam fer fa quatre anys i que tornem a repetir perquè les condicions no són bones, però és una actuació potent on solucionarem de moment l’asfaltat”.

La previsió és que els treballs s’allarguin com a màxim fins dissabte al matí. Començaran pel sector de la Solfa i aniran avançant fins a la rotonda de la rodona. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, avisa que l’actuació comportarà afectacions importants de mobilitat en aquest punt de la ciutat.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “No es tallarà del tot la via però hi haurà pas alternatiu en una via sobrecarregadam, per tant hi haurà cues, especialment en moments com l’hora de dinar, d’anar a les escoles… hi haurà complicacions. Per tant, demanar molta paciència, que ningú s’ho prengui malament, necessitem arreglar-ho i per tant que hi han d’anar els camions i fer les feines”.

Paral·lelament, el consistori olotí treballa en un altre projecte a llarg termini amb la col·laboració de la Generalitat per renovar tota l’avinguda i aplicar mesures de pacificació del trànsit. Aquest altre projecte està valorat en més d’un milió d’euros.