Presenten el nou programa d’activitats culturals i naturals ‘Viu la primavera a Sant Joan les Fonts’

Després del ‘Viu la Tardor a Sant Joan les Fonts’, arriba des d’ara i fins a finals de juny un nou programa d’activitats culturals i de posada en valor del patrimoni natural del municipi anomenat ‘Viu la Primavera a Sant Joan les Fonts’.


En total hi ha programades més d’una quinzena d’activitats, entre les quals la recuperació d’alguna d’elles que ja s’havien fet fa anys al municipi però que duien un temps sense fer-se.

 Anna Serra, regidora de promoció municipal i turisme Aj. Sant Joan les Fonts: “Els tastos al Castell de Juvinyà és una activitat que hem recuperat. Ja fa temps que s’havia realitzat i havia tingut molt d’èxit, i per tant l’hem incorporat al programa d’activitats ‘Viu la primavera a sant Joan les Fonts’. I tractarà del següent: tres divendres al vespre es faran tastos de vins, de cervesa i de gintònics.”

Entre les activitats culturals, destaquen la representació de l’obra ‘Animals de companyia’ a càrrec d’Una Càpsula de Teatre, que servirà per tancar el ‘Viu la Primavera’, però abans s’hi hauran vist altres representacions teatrals i els conta contes pels més petits a la Biblioteca Francesc Caula.

 Maria Vidal, tècnica de promoció municipal, turisme i cultura a l’ajuntament de Sant Joan les Fonts: “També hi ha una apartat de conta contes a la biblioteca,. El que hem fet és recuperar el que ja havíem fet la tardor passada, que va anar molt bé i va tenir molt d’èxit, i ara repetim.”

Pel que fa a les activitats a la natura, segueixen les rutes pel Ronda Croquis i el Parc de Les Olors, des de tallers de dibuix i pintura, a visites guiades a sortides etnobotàniques, entre altres.

 Anna Escarpanter, dinamitzadora Parc de les Olors Sant Joan les Fonts: “Aquestes activitats les faran l’Assocaició d’Àvies Remeieres del Parc de Pedra Tosca, en Jordi Zapata i en Miquel Alari.”

La majoria de totes aquestes activitats són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia, ja sigui dirigint-se a l’ajuntament o bé a la Oficina de Turisme i es realitzaran a les tres entitats de població que conformen el municipi: Sant Joan, Begudà i La Canya.